Zwangerschap

Je bent zwanger. Zal de baby jouw ogen hebben en de krullen van je partner? Uren kun je erover fantaseren. Over wat nog komen gaat. Je lichaam verandert en doet prachtig werk, maar de tijd vliegt stiekem ook hard voorbij.  Ik maak graag mooie beelden waarin jullie liefde en trots centraal staat. Zodat je straks terug kunt kijken op prachtige foto’s van deze bijzondere periode.

Ik help je bij de juiste sfeer

Ik wil je graag ontzorgen. Vooraf ontvang je een shoot guide met tips en kledingadvies. Kleding bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van de beelden. Ik sta altijd voor je klaar om samen de juiste kledingmatch te maken. Ook heb ik een uitgebreide client closet met jurken die je kosteloos kunt lenen.

maak plezier en geniet

Bij elke shoot staat jullie liefde, geluk en verbinding centraal. En dat maakt ook gelijk elke shoot anders, want niemand is hetzelfde! Ik stuur aan of volg juist op basis van jullie interactie, op een ongedwongen en spontane wijze. De kracht van het moment ligt namelijk vooral in de oprechtheid ervan. Heb plezier en geniet. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot. Lopen we iets uit, no worry!

Pakket 1

179,-

Pakket 2

229,-

Pakket 3

299,-

Je kunt achteraf kiezen wel pakket je wilt afnemen. Bovenop een pakket kun je ook losse foto’s bestellen voor  € 9,00 per stuk. Per januari 2022 maakt Framed Confetti gebruik van de  kleine ondernemersregeling en is daarom vrijgesteld van OB  o.g.v. artikel 25  wet OB. Reiskosten binnen 25 km vanaf postcode (5258JX) zijn inbegrepen; daar bereken ik 0,35 p/km.

andere fotoshoots

Wil jij jouw mooiste momenten laten vastleggen?

Ik ben vooral actief in Noord-Brabant in de omgeving van Den Bosch. Ook ben ik vaak te vinden in de prachtige Drunense duinen. Maar in overleg kom ik natuurlijk ook graag naar jou toe!