portret

Portretfoto’s geven een kijkje in de ziel. Ogen waarin je kunt verdrinken, alle kleine details prachtig vastgelegd. Ik maak warme liefdevolle foto’s die het karakter van je kind weerspiegelen. Ik neem alle tijd om elkaar te leren kennen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. En dat zie je terug in de foto’s. En ware eyecatcher voor in huis!

Ik help je bij de juiste sfeer

Ik wil je graag ontzorgen. Vooraf ontvang je een shoot guide met tips en kledingadvies. Kleding bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van de beelden. Portretten worden gemaakt voor een zwart doek, dus het is belangrijk om hiermee een  juiste kledingmatch te maken. Ik heb voor meisjes verschillende bloemenkroontjes en haaraccessoires die geleend kunnen worden. 

maak plezier en geniet

We zorgen eerst dat je kind op zijn gemak is door oprecht contact met elkaar te maken. Ik stuur aan of volg juist op basis van het karakter, op een ongedwongen en spontane wijze. De kracht van een portret ligt namelijk vooral in de oprechtheid ervan. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot zodat we mooie beelden kunnen maken.  Lopen we iets uit, no worry!

Pakket 1

99,-

minishoot

79,-

Eerstvolgende minishoot: 12 november 2022

Je kunt extra foto’s afnemen voor € 15,00 per stuk. Per januari 2022 maakt Framed Confetti gebruik van de  kleine ondernemersregeling en is daarom vrijgesteld van OB  o.g.v. artikel 25  wet OB. 

andere fotoshoots

Wil jij jouw mooiste momenten laten vastleggen?

Ik ben vooral actief in Noord-Brabant in de omgeving van Den Bosch. Ook ben ik vaak te vinden in de prachtige Drunense duinen. Maar in overleg kom ik natuurlijk ook graag naar jou toe!

aanmelden minishoot