fotoshoots

Prachtige foto’s van jou en je gezin zijn een investering voor het leven. Benieuwd welke fotoshoots ik aanbied en wat de tarieven zijn? Bekijk hieronder de pakketten. Mocht je nog vragen hebben, of wil je graag iets wat er niet tussenstaat? Neem dan vooral even contact met me op via het contactformulier.

maak plezier en geniet

Bij elke shoot staat jullie liefde, geluk en verbinding centraal. En dat maakt ook gelijk elke shoot anders. Ik stuur aan of volg juist op basis van jullie interactie, op een ongedwongen en spontane wijze. De kracht van het moment ligt namelijk vooral in de oprechtheid ervan. Heb plezier en geniet. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot. Lopen we iets uit, no worry!

Ik help je bij de juiste sfeer

Ik wil je graag ontzorgen. Vooraf ontvang je een shoot guide met tips en kledingadvies. Kleding bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van de beelden. Ik sta altijd voor je klaar om samen de juiste kledingmatch te maken. Ook heb ik een uitgebreide client closet met jurken die je kosteloos kunt lenen.

Kies je eigen beelden

Na de shoot kun je uit een online galerij je beelden kiezen. Deze beelden zijn allemaal zorgvuldig bewerkt in mijn authentieke stijl. Je kunt op dat moment bepalen welk pakket je wilt afnemen, waarbij het kleinste pakket de basis is.

FOTOSHOOTS

Meest gestelde vragen

Jazeker, nadat ik een mooie selectie heb gemaakt en bewerkt, deel ik deze via een online gallery. Hier kan je de foto’s die je graag wilt hebben zelf uitkiezen.

Dat kan! Er zijn verschillende pakketten waar je achteraf uit kunt kiezen. Het kleinste pakket staat op de website vermeld. Losse foto’s bijbestellen kan ook, deze kosten €9,00 per foto. 

Dat mag zeker. Ik vraag €0,35 per km vanaf 25km.

Framed Confetti maakt per 1 januari 2022 gebruik van de kleine ondernemersregeling en de facturen zijn daarom vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB. 

Wil jij jouw mooiste momenten laten vastleggen?

Ik ben vooral actief in Noord-Brabant in de omgeving van Den Bosch. Ook ben ik vaak te vinden in de prachtige Drunense duinen. Maar in overleg kom ik natuurlijk ook graag naar jou toe!