trouwen

Hoi! Ik ben Celine, het gezicht achter Framed Confetti. Echte liefde is zo mooi, twee mensen die aan elkaar beloven hun leven samen door te brengen. Wat eeneer als ik daar bij mag zijn! Fotograferen tijdens een huwelijk is zoveel meer dan alleen foto’s nemen. Ik wil jullie meenemen in je eigen verhaal.

mijn fotografiestijl

Ik wil jullie met mijn beelden de dag laten herbeleven. Fotografie gaat voor mij over emoties, mooi licht, ontroerende momenten en connectie. Grote momenten maar ook de belangrijke kleine details zoals die tedere aanraking.

Op jullie huwelijk laat ik mij inspireren door jullie verhaal, liefde, de gebeurtenissen en de gasten. Ik wil iets unieks creëren, speciaal voor jullie. Jullie verhaal over alle emoties, de sfeer en de ambiance.

persoonlijke aanpak

Elk huwelijk verdient een persoonlijke aanpak. Jullie verhaal is immers uniek. Ik wil jullie daarom graag beter leren kennen. Op jullie huwelijk ben ik vriendschappelijk aanwezig. Hoewel ik vaak op de achtergrond ben, meng ik mij ook tussen de gasten voor leuke en spontane foto’s.

dress time

Het aantrekken van de jurk. Zo’n magisch en emotioneel moment van de dag! De spanning voor wat komen gaat is voelbaar. Er hangt een prachtige jurk klaar die symbool staat voor deze speciale gebeurtenis. Een prachtig moment om vast te leggen tijdens je bruiloft.

wedding shoot

Neem samen ook even de tijd om even ‘met z’n tweetjes te zijn’. Echt even bewust stil te staan bij de dag. Elkaar vast te houden en te knuffelen. We gaan naar een mooi plekje in de natuur of op de bruidslocatie en nemen de tijd om jullie liefde vast te leggen op beeld.

Pakket 1

1450,-

Pakket 2

1650,-

Pakket 3

1850,-

kennismaking

Zijn jullie enthousiast geworden over mij als jullie trouwfotograaf? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en ben ik ontzettend benieuwd naar jullie verhaal. Ook nemen we de dag samen door. Na dit gesprek ontvangen jullie een offerte op maat.

andere fotoshoots