Newborn

Het prille begin van je newborn is zo ontzettend bijzonder! Je kleintje verandert iedere dag weer een beetje en je blijft maar kijken naar alle mini vingertjes, teentjes wimpertjes en haartjes. De dagen vliegen voorbij. Ik kom graag bij jullie langs in je eigen vertrouwde omgeving, waarbij  we alle tijd nemen om mooie foto’s te maken. Hierin volg ik het ritme van jullie, waarbij alle ruimte is voor troost of een voeding.  Zodat je straks terug kunt kijken op prachtige foto’s van deze bijzondere periode.

Ik help je bij de juiste sfeer

Ik wil je graag ontzorgen. Vooraf ontvang je een shoot guide met tips en kledingadvies. Kleding bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van de beelden. Ik sta altijd voor je klaar om samen de juiste kledingmatch te maken. Ook heb ik een uitgebreide client closet met jurken die je kosteloos kunt lenen.

maak plezier en geniet

Bij elke shoot staat jullie liefde, geluk en verbinding centraal. En dat maakt ook gelijk elke shoot anders. Ik stuur aan of volg juist op basis van jullie interactie, op een ongedwongen en spontane wijze. De kracht van het moment ligt namelijk vooral in de oprechtheid ervan. Heb plezier en geniet. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot. Lopen we iets uit, no worry!

Pakket 1

199,-

Pakket 2

299,-

Pakket 3

379,-

Je kunt achteraf kiezen wel pakket je wilt afnemen. Bovenop een pakket kun je ook losse foto’s bestellen voor  € 9,00 per stuk. Per januari 2022 maakt Framed Confetti gebruik van de  kleine ondernemersregeling en is daarom vrijgesteld van OB  o.g.v. artikel 25  wet OB. Reiskosten binnen 25 km vanaf postcode (5258JX) zijn inbegrepen; daarna bereken ik 0,35 p/km.

andere fotoshoots

Wil jij jouw mooiste momenten laten vastleggen?

Ik ben vooral actief in Noord-Brabant in de omgeving van Den Bosch. Ook ben ik vaak te vinden in de prachtige Drunense duinen. Maar in overleg kom ik natuurlijk ook graag naar jou toe!