tarieven

Prachtige foto’s van jou en je gezin zijn een investering voor het leven. Benieuwd welke fotoshoots ik aanbied en wat de tarieven zijn? Bekijk hieronder de pakketten. Mocht je nog vragen hebben, of wil je graag iets wat er niet tussenstaat? Neem dan vooral even contact met me op via het contactformulier.

Let's celebrate

€179 – 1,5 uur - 15 bewerkte beelden
Speciale momenten zijn er om vast te leggen. Maar als je bezig bent met de camera is het soms lastig om te genieten van het moment. Ik neem deze last graag van je schouders. Heb je een leuk feest? Wordt je kindje bijvoorbeeld 1 en wil je leuke foto’s van het feestje en alle mensen die er zijn en zo enorm veel voor je betekenen?
direct boeken

zwangerschap

€179 – 1,5 uur - 15 bewerkte beelden
Je bent zwanger. Zal de baby jouw ogen hebben en de krullen van je partner? Uren kun je erover fantaseren. Over wat komen gaat. Maar sta nog even stil in het hier en nu en omarm je veranderende en krachtige lichaam. Ik maak graag mooie beelden waarin jullie liefde en trots centraal staan. Zodat je straks terug kunt kijken op prachtige foto's van deze bijzondere periode.
direct boeken

Newborn

€179 – 1,5 - 15 bewerkte beelden
Kleintjes worden zo snel groot! Dus het moment vastleggen dat ze nog zo mini zijn is extra waardevol. Ik kom naar je toe en neem overal de tijd voor. Zodat het een fijne herinnering is en jij mooie beelden hebt die je terugbrengen naar dit speciale moment in tijd. Ik kom graag naar je toe, maar we kunnen ook afspreken op een betoverende locatie. Your choice!
direct boeken

liefde

€149 – 1 uur - 10 bewerkte beelden
Jullie liefde is zo prachtig, dat wil je graag met iedereen delen. Hoe waardevol zijn dan mooie foto’s van jullie samen? Dansend en knuffelend bij een ondergaande zon. Doe gewoon alsof ik er niet ben. Nou ja, bijna dan! Een liefdesshoot is ook een mooi verjaardag- of Valentijnscadeau om te geven of te krijgen.
direct boeken

gezin

€179 – 1,5 uur - 15 bewerkte beelden - max. 5 personen
De tijd gaat zo ontzettend snel en glijdt als zand door je vingers. Foto’s brengen je even terug naar waardevolle momenten. Hoe hun mollige handjes zijn, dat schattige neusje en dat ondeugende lachje. Nu is de tijd om je gezin met een gezinsshoot vast te leggen, zodat het later je meest waardevolle bezit kan worden.
direct boeken

familie

€219 – 1,5 uur - 20 bewerkte beelden - Op locatie
Je familie is natuurlijk groter dan alleen je gezin. En juist die mooie foto’s met opa en oma laten zien hoe belangrijk tijd is. Kom met je hele familie en samen creëren we een mooie setting waarin iedereen tot z’n recht komt tijdens een familieshoot.
direct boeken

Meest gestelde vragen

Jazeker, nadat ik een mooie selectie heb gemaakt en bewerkt, deel ik deze via een online gallery. Hier kan je de foto’s die je graag wilt hebben zelf uitkiezen.

Dat kan! Kosten hiervoor zijn €7,00 per foto. 

Dat mag zeker. Ik vraag €0,35 per km vanaf 25km.

Ja, de prijs is inclusief 21% BTW.

Wil jij jouw mooiste momenten laten vastleggen?

Ik ben vooral actief in Noord-Brabant in de omgeving van Den Bosch. Ook ben ik vaak te vinden in de prachtige Drunense duinen. Maar in overleg kom ik natuurlijk ook graag naar jou toe!